Telefonszámaink:
.

Digital flash clock widget

Aktuális hírek Szegedről:

Hamis 500 euróssal próbált meg fizetni | A megye 13. kormányablaka nyílt meg Szegeden | Sokat szépült Klárafalva az elmúlt esztendőben | Újszeged egyes utcáiban elviselhetetlen a helyzet | Nő a szemétkupac a temetőben | Tizenöt éve ápolják a magyar kultúrát az Algyői Tollforgatók | Mozaikkereső játékunkkal nyertek hűséges olvasóink | A nagy hőingadozás miatt veszélyben az őszi vetések | Második udvarhölgy lett Dóra, a szegedi Tündérszép | ÚtON: a csúszós utak nehezítik a bejutást a városba |

Szolgáltatásaink:


Személyszállítás

Alapszolgáltatásunk a személyszállítás, tehát a telefonon megrendelt, vagy leintett autó, vagy droszton kiválasztott autó esetén a kívánt címre elszállítjuk utasainkat. Ide tartozik még a kombi autó is, mely kérésre azon csomagokat, tárgyakat, melyek elférnek kombi autóban elszállítjuk. A tetőcsomagtartós autóinkon hoszabb tárgyakat tudunk szállítani, ezt is külön kérésre végezzük.

Teherfuvarozás

Teherfuvarozás, költöztetés fontos tevékenységünk közé tartozik. Rendelkezünk kis, közepes és nagy teherautókkal, melyekkel a megrendelők minden kívánságát ki tudjuk elégíteni.

Autómentés

Autómentés trailer segítségével kerül elvégzésre. Azon megrendelőink, akiknek elromlik vagy karambol miatt járóképtelen az autója, elszállítjuk a kívánt címre vagy szervízbe. Ha esetleg külföldön történik ez, ha kérik oda is elmegyünk.



Bevásárlás

Bevásárlást telefon lehet megrendelni. A diszpécser felveszi a megrendelést, a taxis kolléga bevásáról és a kért címre elviszi a kívánt árút.

Étel- szállítás

Ételszállítást kétféle módon végzünk: az egyik eset, ha a megrendelőnk a kívánt étteremből megrendeli az ételt és mi elmegyünk érte, majd kiszállítjuk a kért címre. A másik eset, ha minket hív fel, és nekünk mondja el kívánságait, majd azután mi megrendeljük az étteremben azt és ha kész, kiszállítjuk.

Vontatás

Vontatást vontatókötéllel végzünk. Aki felhív minket ezügyben, azt a kívánt címre vagy szervízbe vontatjuk.



Hidegindítás

A téli időszakban sokszor kérik tőlünk a hidegindítást, de bármely időszakban meg tudjuk csinálni, ha a megrendelőinknek lemerül az akkumulátora.

Szerződéses fuvarozás

A szerződéses fuvarozást a cégek szokták igénybe venni, mely úgy történik, hogy a szerződés megkötése után a taxiban nem kell fizetni alkalmanként, az elszámolás havonta történik összesítés után.

Budapesti reptéri fuvarozás

Budapesti repterekre történő fix áras fuvarokat is vállalunk. Ha több címről kell felvenni utasainkat, azt is elvégezzük. Megbeszélés esetén a visszaérkezés időpontjára felmegyünk ügyfeleinkért a reptérre.



Reklámszolgáltatás

Reklámszolgáltatást úgy tudunk végezni, hogy a gépkocsik bizonyos felületein, bizonyos méretben matricát helyezünk el és a kívánt ideig hordjuk azokat.

Autó ajtónyitás

A véletlenül bezárult autó ajtainak kinyitását szakszerűen és sérülésmentesen végezzük.

Sofőrszolgálat

Sofőrszolgálat : igény szerint vállaljuk az ügyfelünk gépkocsijának haza vagy kívánt címre történő vezetését.





Fontos információk:

Tekintse meg FACEBOOK oldalunkat is! A tartalom regisztráció nélkül is elérhető.


Android alkalmazás letöltése (kattintson a kódra, vagy olvass be azt telefonjával)


Image1 trip --> 1 point --> -100 Ft
Make a trip with a frequent customer card and collect points! You may immediately use the point received for the trip as a discount, this way you may travel for 100 Ft less. You also have the choice to collect your points instead and might even travel for free later.

ImageKedvezményes utazás diákoknak!
Diákoknak a kedvezményes 3. szerződéses tarifa használatát ajánljuk!

ImageBankkártyás fizetés a taxiban
Bankkártyás fizetési lehetőség a Rádió Taxi Háromnál. Keresse a drosztokon a bankkártyás autóinkat, vagy a rendelésnél jelezze, hogy bankkártyával szeretne fizetni!

ImageKedvezmény Délmagyarország hűségkártyával
A Délmagyarország HŰSÉGKÁRTYÁ- JÁVAL rendelkező megrendelőink a kedvezményes törzsutas tarifa használatára jogosultak, és még a fuvardíj végösszegéből is elengedünk 100 Ft-ot.

Image1 utazás --> 1 pont --> -100 Ft
Utazzon törzsutas kártyájával és gyűjtse a pontokat! Az utazással szerzett pont által nyújtott kedvezményt rögtön igénybe veheti, így 100 Ft-tal olcsóbban utazhat. Lehetőség van azonban a pontokat gyűjteni és később akár teljesen ingyen utazni.

ImageZéró tolerancia,
tehát aki iszik ne vezessen, válassza a Rádió Taxi Három sofőrszolgálatát. A tarifahatáron belül 3.000-6.000 Ft közötti árért hazavisszük a gépkocsit, az útvonal hosszától függően. Részletek itt...

SZEGED Időjárás


Kiemelt partnereink: