Telefonszámaink: (62) 333-333, (62) 480-480,
(20) 3-480-480, (20) 393-3333, (30) 3-480-480
.

Digital flash clock widget

Aktuális hírek Szegedről:

Hanyatt esett István bácsi a Magyar utcán - A képviselő mindenkinek kifizeti a felújítás anyagköltségét | Akár 14 fokkal is indíthatjuk a hetet - Aztán kezdődik a lehűlés a hét közepén | Drámai meccsen győzött a MOL-PICK az ukrán bajnok ellen - Bánhidi Bence lőtte a Szeged 5000. BL-gólját | A délvidéki vérengzések magyar áldozataira emlékeztek Ásotthalmon | Régi Délmagyarokat rejtett a tápéi padlás - az interneten árulja a kordokumentumokat Horváth István | Tömör gyönyör az Árkádban: szeretjük a kerek, a szögletes,lágy és az étcsokit is - videó | Kincskeresők kutatnak a joghézagban: Az 1711 előtti lelet a földben az államé, a későbbi a megtalálóé is lehet | Téli szünet a megyekettes csapatoknál (14. rész): A rutinban bízik az Apátfalva | Átütemezték a felújítást: keddtől bezár a Belvárosi Mozi | Busókkal űzték a telet Deszken - galéria, videó | Őrzi a jót, felejti a rosszat: Kenesei Zoltán szívesen tér vissza Szegedre, ahol sok barátot szerzett |

Galéria:


Rádió Taxi Három galéria


A rólunk, autóinkról készült képeket a facebook oldalunkon találja meg, mely regisztráció, illetve facebook hozzáférés nélkül is megtekinthető.

A képek eléréséhez kattintson az alábbi képre:Fontos információk:

Tekintse meg FACEBOOK oldalunkat is! A tartalom regisztráció nélkül is elérhető.


Android alkalmazás letöltése (kattintson a kódra, vagy olvass be azt telefonjával)


Image1 trip --> 1 point --> -100 Ft
Make a trip with a frequent customer card and collect points! You may immediately use the point received for the trip as a discount, this way you may travel for 100 Ft less. You also have the choice to collect your points instead and might even travel for free later.

ImageKedvezményes utazás diákoknak!
Diákoknak a kedvezményes 3. szerződéses tarifa használatát ajánljuk!

ImageBankkártyás fizetés a taxiban
Bankkártyás fizetési lehetőség a Rádió Taxi Háromnál. Keresse a drosztokon a bankkártyás autóinkat, vagy a rendelésnél jelezze, hogy bankkártyával szeretne fizetni!

ImageKedvezmény Délmagyarország hűségkártyával
A Délmagyarország HŰSÉGKÁRTYÁ- JÁVAL rendelkező megrendelőink a kedvezményes törzsutas tarifa használatára jogosultak, és még a fuvardíj végösszegéből is elengedünk 100 Ft-ot.

Image1 utazás --> 1 pont --> -100 Ft
Utazzon törzsutas kártyájával és gyűjtse a pontokat! Az utazással szerzett pont által nyújtott kedvezményt rögtön igénybe veheti, így 100 Ft-tal olcsóbban utazhat. Lehetőség van azonban a pontokat gyűjteni és később akár teljesen ingyen utazni.

ImageZéró tolerancia,
tehát aki iszik ne vezessen, válassza a Rádió Taxi Három sofőrszolgálatát. A tarifahatáron belül 3.000-6.000 Ft közötti árért hazavisszük a gépkocsit, az útvonal hosszától függően. Részletek itt...Kiemelt partnereink: